ΕΞΥΠΝΗ ΒΟΥΡΤΣΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ - STICKY BUDDY

001.024

Νέο

Βάλε τέρμα στης φρικτές τρίχες στην ταπετσαρία με προστατευτικό αυτοκινήτου Pet Loungee!

Περισσότερες λεπτομέρειες

διαθέσιμο

Προσοχή: Τελευταία κομμάτια!

7,90 €

-50%

15,80 €

Άλλες πληροφορίες

Τέλος τρίχες και χνούδια με Sticky Buddy

Είστε κουρασμένοι από σκόνη, τρίχες, χνούδι, και για οποιαδήποτε άλλα περιττά σωματίδια - ησυχάστε, εδώ είναι πλέον Sticky Buddy - πολύτιμος και για αποτελεσματικός βοηθός σας!
Sticky buddy τόσο αποτελεσματικός, χάρη στην ειδική επιφάνεια σιλικόνης του κυλίνδρου, το μόνο που έχετε να κάνετε μετά τη χρήση να πλένετε κάτω από τρεχούμενο νερό και για Sticky buddy έτοιμη να λειτουργήσει ξανά.
Sticky buddy μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να καθαρίσει οτιδήποτε! Με αυτό, μπορείτε να καθαρίσετε το πάτωμα, ακόμα και στο σπίτι ή να μαζέψετε τρίχες από το
κατοικίδιό σας.
Sticky buddy ιδανικά για τη συλλογή ιστών αράχνης, καθάρισμα κουρτίνες ή άλλα δυσπρόσιτα σημεία.
Το σετ περιλαμβάνει:

  • Μεγάλη Sticky buddy, για καναπέδες, χαλιά, ρούχα, δάπεδα και για άλλα.
  • Μικρή  Sticky buddy για καθημερινή χρήση και συμπαγής να τη φέρεις σε μια τσάντα ή στο αυτοκίνητο - είναι πάντα στο χέρι.

Οι καναπέδες, τα πατώματα και τα χαλιά γεμίζουν από διαφόρων ειδών σκουπίδια όπως ψίχουλα, χνούδια και τρίχες. Ειδικά όσοι έχουν κατοικίδια ζώα αντιμετωπίζουν συχνά αυτό το πρόβλημα με τις τρίχες των κατοικιδίων τους να μη μαζεύονται εύκολα.
Ο στατικός ηλεκτρισμός κάνει δύσκολη την απομάκρυνση χνουδιών και τριχών από τους καναπέδες, τις υφασμάτινες ταπετσαρίες, τα χαλιά ακόμα και αν χρησιμοποιείτε την πιο ισχυρή ηλεκτρική σκούπα. Χρειάζεστε μια πιο δραστική λύση.
Η λύση στο πρόβλημα σας είναι η επαναστατική συσκευή καθαρισμού . Διαθέτει μία ειδική λαστιχένια βούρτσα που τραβάει τις τρίχες και τα χνούδια, ενώ οι βρομιές .
Κολλάνε πάνω στο ρολό με την ειδική πανίσχυρη κόλλα.
Τόσα απλά. Είναι χρήσιμο σε όλα τα νοικοκυριά για να απομακρύνονται όλα τα σκουπιδάκια και ειδικά για εσάς, που έχετε παιδιά ή κατοικίδια, θα γίνει ο αχώριστος φίλος σας.

Κριτικές

Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.

Γράψτε μια κριτική

ΕΞΥΠΝΗ ΒΟΥΡΤΣΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ - STICKY BUDDY

ΕΞΥΠΝΗ ΒΟΥΡΤΣΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ - STICKY BUDDY

Βάλε τέρμα στης φρικτές τρίχες στην ταπετσαρία με προστατευτικό αυτοκινήτου Pet Loungee!

30 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: