ΡΟΛΟ - ΒΟΥΡΤΣΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ - SCHTICKY LINT ROLLER

001.123

Νέο

Το Schticky Lint Roller είναι υψηλής ποιότητας ρόλερ σιλικόνης, πολλαπλών χρήσεων!

Περισσότερες λεπτομέρειες

Μη διαθέσιμο

15,90 €

-50%

31,80 €

Αξιολογήσεις πελατών και κριτικές

Κανένας δεν έχει δημοσιεύσει μια κριτική ακόμα
σε αυτή τη γλώσσα

Άλλες πληροφορίες

Ρολό - βούρτσα καθαρισμού - Schticky Lint Roller

Το Schticky Lint Roller είναι υψηλής ποιότητας ρόλερ σιλικόνης, πολλαπλών χρήσεων!

Οι καναπέδες, τα πατώματα και τα χαλιά γεμίζουν από διαφόρων ειδών σκουπίδια όπως ψίχουλα, χνούδια και τρίχες. Ειδικά όσοι έχουν κατοικίδια ζώα αντιμετωπίζουν συχνά αυτό το πρόβλημα με τις τρίχες των κατοικιδίων τους να μη μαζεύονται εύκολα.
Ο στατικός ηλεκτρισμός κάνει δύσκολη την απομάκρυνση χνουδιών και τριχών από τους καναπέδες, τις υφασμάτινες ταπετσαρίες, τα χαλιά ακόμα και αν χρησιμοποιείτε την πιο ισχυρή ηλεκτρική σκούπα. Χρειάζεστε μια πιο δραστική λύση.
Η λύση στο πρόβλημα σας είναι η επαναστατική συσκευή καθαρισμού . Διαθέτει μία ειδική λαστιχένια βούρτσα που τραβάει τις τρίχες και τα χνούδια, ενώ οι βρομιές κολλάνε πάνω στο ρολό με την ειδική πανίσχυρη κόλλα.
Τόσα απλά. Είναι χρήσιμο σε όλα τα νοικοκυριά για να απομακρύνονται όλα τα σκουπιδάκια και ειδικά για εσάς, που έχετε παιδιά ή κατοικίδια, θα γίνει ο αχώριστος φίλος σας.

Είναι κατάλληλο για να καθαρίζετε χαλιά, κουρτίνες, καθίσματα αυτοκινήτου, παιδικά καθίσματα, καναπέδες, μαξιλάρια, τραπεζομάντιλα, πλακάκια μπάνιου, καθώς και για φρεσκάρισμα φορεμάτων και κοστουμιών.

Το μεγάλο ρολό είναι ιδανικό για να καθαρίζετε μεγαλύτερες επιφάνειες όπου είναι γεμάτες με χνούδι , τρίχες απο το κατοικίδιο σας. Το μικρό ρολό το χρησιμοποιείται για μικρότερες περιοχές και δύσκολα σημεία όπου το μεγάλο ρολό δεν μπορεί να λειτουργήσει. Τέλος το μικρό  φορητό ρολό, ιδανικό για ρούχα, μπορείτε να το έχετε μαζί σας παντού, στο γραφείο σας, στο αυτοκίνητο ή ακόμα και στην τσάντα σας ώστε οποιαδήποτε στιγμή χρειαστεί να καθαρίζετε τα ρούχα σας απο χνούδια.

Επίσης είναι φιλικό στα παιδιά αλλά και στα κατοικίδια αφού δεν αποτελείται ούτε απο χημικά αλλά ούτε και απο τοξικά υλικά.

To σετ περιλαμβάνει 3 τεμάχια:

  • Ένα μεγάλο ρολό βούρτσα με κοντάρι για τα πατώματα.
  • Ένα μικρό ρολό βούρτσα για διάφορες επιφάνειες.
  •  Ένα μικρό ρολό/βούρτσα μικρή ιδανική για τα ρούχα.


Για περισσότερες πληροφορίες δείτε το βιδεο εδώ

30 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: