Προσφορά  ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΟΜΕΝΟ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ Μεγαλύτερη προβολή

ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΟΜΕΝΟ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ - GLAM CADDY

001.018

Νέο

Οργανώστε τα καλλυντικά σας και όλα τα προϊόντα ομορφιάς σας με το νέο σούπερ λειτουργικό περιστρεφόμενο διοργανωτή για τα καλλυντικά Glam Caddy!

Περισσότερες λεπτομέρειες

Μη διαθέσιμο

19,90 €

-50%

39,80 €

Αξιολογήσεις πελατών και κριτικές

Κανένας δεν έχει δημοσιεύσει μια κριτική ακόμα
σε αυτή τη γλώσσα

Άλλες πληροφορίες

Περιστρεφόμενο διοργανωτή για τα καλλυντικά

Όλα τα μακιγιάζ σας σε ένα μέρος!
Οργανώστε τα καλλυντικά σας και όλα τα προϊόντα ομορφιάς σας με το νέο σούπερ λειτουργικό περιστρεφόμενο διοργανωτή για τα καλλυντικά Glam Caddy!
Εφιάλτης για κάθε γυναίκα που ψάχνει για το αγαπημένο κόκκινο κραγιόν της μεταξύ ένα σωρό μακιγιάζ! Σίγουρα μπορεί να καταστρέψει την ημέρα και! Αλλά εδώ είμαστε τώρα με την τέλεια λύση για κάθε γυναίκα - καλλωπισμένο περιστρεφόμενο διοργανωτή για την αποθήκευση και διαλογή σε μακιγιάζ, προϊόντα ομορφιάς και πολλά άλλα!
Τέλος τα βαθιά συρτάρια, σε μια προσπάθεια να βρείτε την αγαπημένη σας μάσκαρα, καλλυντικά σκορπισμένα γύρω για να βρείτε τις πράσινες σκιές πραγματικά έχει τελειώσει!
Αυτό το ράφι με τη μορφή σε κέικ που θα οργανώσει άμεσα όλα τα καλλυντικά σας με μια απλή περιστροφή εύκολο βρείτε ακριβώς αυτό που ψάχνετε. Γρήγορο, εύκολο και πολύ πρακτικό! Όμορφη οργάνωση για όλες τις βούρτσες, μακιγιάζ, κοσμήματα, βάλσαμα, κραγιόν, σκιές, κρέμες, πιο οργανωμένη από ποτέ!
Απαλλαγείτε από το άγχος με το να διοργανώνεται και επικεντρωθείτε σε στυλ με μια ματιά με την μεγάλη προσφορά μας σήμερα!
Με το ολισθητήρα της από διαχωριστικά και διαμερίσματα Glam Caddy σας επιτρέπει να οργανώσετε περίπου 200 είδη σε ένα μέρος, μπορείτε να φανταστείτε;!

Απλά πρέπει να το έχετε!

30 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: