ΜΑΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΔΟΝΤΙΩΝ ΜΕ ΠΙΕΣΗ ΝΕΡΟΥ - POWER FLOSS

001.142

Νέο

Διατηρείστε τα δόντια σας καθαρά χωρίς την χρήση οδοντικού νήματος με τη συσκευή καθαρισμού δοντιών με νερό Power Floss. Ο γρήγορος και εύκολος τρόπος απομάκρυνσης των υπολειμμάτων τροφής από τα δόντια σας.

Περισσότερες λεπτομέρειες

Μη διαθέσιμο

7,90 €

-50%

15,80 €

Αξιολογήσεις πελατών και κριτικές

Κανένας δεν έχει δημοσιεύσει μια κριτική ακόμα
σε αυτή τη γλώσσα

Άλλες πληροφορίες

Μαγικό καθαρισμό δοντιών με πίεση νερού - Power Floss

Διατηρείστε τα δόντια σας καθαρά χωρίς την χρήση οδοντικού νήματος με τη συσκευή καθαρισμού δοντιών με νερό Power Floss. Ο γρήγορος και εύκολος τρόπος απομάκρυνσης των υπολειμμάτων τροφής από τα δόντια σας.

Λειτουργεί με νερό το οποίο εκτοξεύεται από το ειδικό ακροφύσιο με πίεση, καθαρίζοντας τα σημεία που η οδοντόβουρτσα δεν μπορεί. Απομακρύνει τα βακτήρια ανάμεσα στα δόντια και κάτω από την γραμμή των ούλων, ώστε να σας κάνει να αισθάνεστε πως το στόμα σας είναι καθαρό και φρέσκο. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με σκέτο νερό ή και με στοματικό διάλυμα. Με καθημερινή χρήση βοηθάει στην καταπολέμηση της δυσοσμίας του στόματος.
Αυτή η επαναστατική συσκευή της στοματικής υγιεινής χρησιμοποιεί την τεχνολογία έγχυσης του νερού με την πίεση του αέρα. Με το πάτημα ενός κουμπιού, ο αέρας ωθεί το νερό με πίεση τόση ώστε να απομακρύνει τα υπολείμματα τροφής από τα δόντια σας απαλά και αποτελεσματικά. Όλοι γνωρίζουν τη σημασία μιας καλής οδοντικής υγιεινής ρουτίνας και τώρα μπορείτε να έχετε πάντα υγιή και καθαρά δόντια, με την χρήση της συσκευής καθαρισμού δοντιών με νερό Power Floss, χωρίς όλη την αναστάτωση που προκαλούν οι άλλοι τρόποι καθαρισμού των δοντιών. Αυτό το ισχυρό εργαλείο στοματικής υγιεινής χρησιμοποιεί τεχνολογία έγχυσης αέρα. Με το πάτημα ενός κουμπιού, ο αέρας ωθεί το νερό για να απορρίψει τα συντρίμμια απαλά και αποτελεσματικά.


Λειτουργία:

  • Θα κάνει επίσης μασάζ στα ούλα.
  • Η τακτική χρήση θα βοηθήσει στην πρόληψη της νόσου των ούλων και θα βελτιώσει την οδοντική και στοματική υγιεινή σας.
  • Εύκολη ρύθμιση της θερμοκρασίας και της πίεσης.
  • Έχει τη λειτουργία να βελτιώνει την υγεία των ούλων.
  • Αφαιρεί τα απόβλητα και μειώνει τα βακτήρια.
  • Καθαρίζει σιδεράκια, γέφυρες, στέμμα και εμφύτευμα.
  • Εύκολη μεταφορά στο ταξίδι, ασφαλές στη χρήση με την πίεση του νερού.
  • Χωρίς μπαταρίες ή καλώδιο - Φορητά και έτοιμα να πάνε οπουδήποτε.
  • Χωρητικότητα δοχείου 60 ml.

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε το βιδεο εδώ

13 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: