ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΚΙΤ - MAGIC NUUDLES

004.003

Νέο

Αποτελεί ένα εκπαιδευτικό εργαλείο – παιχνίδι για παιδιά.

Περισσότερες λεπτομέρειες

διαθέσιμο

Προσοχή: Τελευταία κομμάτια!

9,90 €

-50%

19,80 €

Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών

Αξιολογήσεις πελατών και κριτικές

Κανένας δεν έχει δημοσιεύσει μια κριτική ακόμα
σε αυτή τη γλώσσα

Άλλες πληροφορίες

Οικολογικό εκπαιδευτικό Κιτ - Magic Nuudles

Αποτελεί ένα εκπαιδευτικό εργαλείο – παιχνίδι για παιδιά.

Κατασκευαστής Magic Nuudles Οικολογικό εκπαιδευτικό παιδιών
Magic Nuudles® είναι προϊόν που κατασκευάζονται από τις καλύτερες μάρκες φυσικό καλαμπόκι στις ΗΠΑ και είναι εντελώς φυσικό και ασφαλές, 100% βιοδιασπώμενο, φιλικό προς το περιβάλλον εκπαιδευτικό παιχνίδι. Το προϊόν έχει πέντε διπλώματα ευρεσιτεχνίας των ΗΠΑ και έχει πιστοποιηθεί από την Αμερικανική Εταιρεία Δοκιμών και Υλικών (ASTM), έχει ευρωπαϊκή και διεθνή πιστοποιητικά CE, EN71 (ευρωπαϊκό πρότυπο για τα παιχνίδια) και BPI (βιοαποικοδομήσιμα προϊόντα Ινστιτούτο).
Ο δημιουργός του Magic Nuudles, Δρ Raman Narayan ένας εξέχων καθηγητής Χημείας και Βιοχημείας, ένας μηχανικός στο Πανεπιστήμιο του Μίσιγκαν και ένας από τους καλύτερους επιστήμονες που εργάζονται σε οργανικές και βιοδιασπώμενες πολυμέρες στον τομέα εδώ και 30 χρόνια.
Magic Nuudles περιλαμβάνει πολύχρωμα ραβδιά και όταν τα παιδιά παίζουν, το μόνο που χρειάζεται να αγγίξετε τα noodles με ένα βρεγμένο σφουγγάρι για να κάνει ένα κολλώδες άκρο, τότε εύκολα συνδέσει με άλλες noodles, χαρτί, δέρμα, είδη ένδυσης και ακόμη και καθρέφτη.Χρησιμοποιώντας τη φαντασία τους, τα παιδιά έχουν απεριόριστη δυνατότητα να δημιουργούν ό, τι θέλουν. Κάπως Magic Nuudles® μπορεί να αντικαταστήσει πλαστελίνη και ξύλινα μπλοκ και θα αντικαταστά πλήρως, λόγω της ασφάλειάς τους και της απουσίας επιβλαβών συστατικών (ασφαλής, ακόμη και αν κατά λάθος καταπίνονται).
Όταν τα παιδιά παίζουν με το Magic Nuudles, μπορούν να χτίσουν, να δημιουργήσουν και να διακοσμήσουν οτιδήποτε μπορούν να φανταστούν. Magic Nuudles είναι ευρέως διαδεδομένη, όπως το χέρι τα υλικά που θαυμάσια βοηθούν για να αναπτύξουν τη δημιουργικότητα και τη φαντασία των παιδιών.
200 τεμ. στο πακέτο.

Κριτικές

14 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: