ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΖΩΓΡΑΦΙΕΣ ΑΜΜΟΥ

004.007

Νέο

Κάνε χαρούμενο το παιδί σας με ένα σετ των 10 τεμαχίων ζωγραφιές άμμου

Περισσότερες λεπτομέρειες

Μη διαθέσιμο

4,90 €

-50%

9,80 €

Αξιολογήσεις πελατών και κριτικές

Κανένας δεν έχει δημοσιεύσει μια κριτική ακόμα
σε αυτή τη γλώσσα

Άλλες πληροφορίες

Παιδικές άμμο ζωγραφιές

Παιδική δημιουργική διασκέδαση!

Κάνε χαρούμενο το παιδί σας με ένα σετ των 10 τεμαχίων ζωγραφιές άμμουΤο καλοκαίρι είναι μακριά για τα παιδιά να θάβουν στην άμμο. Είναι καιρός να φέρετε της δραστηριότητες στο σπίτι με πολύχρωμο μέθοδο που θα αναπτύξει προσαρμοσμένες δεξιότητες του παιδιού, ενώ προσφέρουν μεγάλη χαρά και πολλές ώρες δημιουργικής διασκέδασης!
Θα λάβετε έτοιμα φύλλα περίγραμμα των ήρωων κινουμένων σχεδίων και λεπτή άμμο σε μια ποικιλία χρωμάτων. Σε κάθε κάρτα είναι ζωγραφισμένες διάφορους χαρακτήρες ή αριθμούς. Τα περιγράμματα κόβεται έτσι ώστε να ξεκολλήσουν, και το κάτω μέρος παραμένει ελαφρά κολλώδη στρώση. Δηλαδή το τμήμα που αποσπάται το παιδί, πασπαλίζουμε με το επιλεγμένο χρώμα της άμμου. κολλάει , και στη συνέχεια, προχωράμε στο επόμενο στοιχείο του ήρωα.Δημιουργίται είναι θαυμάσιο ψηφιδωτό που προσφέρει πραγματική δημιουργική ικανοποίηση των μικρών ζωγραφών!

Οδηγίες

Κάθε τμήμα της ζωγραφιάς είναι σκεπασμένο με αυτοκόλλητο, ξεκολλήστε το και ρίξτε άμμο της αρέσκειάς σας και μετρά τα υπόλοιπα τμήματα της ζωγραφιάς.

14 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: