ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ARM REST ORGANIZER

005.025

Νέο

Με έξι διαμερισμάτων χτισμένο, αυτός ο ευέλικτος διοργανωτής συλλέγει πάντα διάσπαρτα περιοδικά και τηλεχειριστήρια, γυαλιά και άλλα αντικείμενα καθαρό και τακτοποιημένο μόνο για το αγαπημένο σας μέρος.

Περισσότερες λεπτομέρειες

διαθέσιμο

Προσοχή: Τελευταία κομμάτια!

6,90 €

-50%

13,80 €

Αξιολογήσεις πελατών και κριτικές

Κανένας δεν έχει δημοσιεύσει μια κριτική ακόμα
σε αυτή τη γλώσσα

Άλλες πληροφορίες

Οργανώστε το χώρο με  Arm Rest Organizer

Με τον διοργανωτή, μπορείτε να είστε τελείως αυτόνομοι και να μην χρειάζεται να σηκώνεστε κάθε τόσο από τον καναπέ σας ούτε να εξαρτάστε από τους άλλους για να σας φέρουν το τηλεκοντρόλ, τα γυαλιά, τη μπίρα, κ.α. Μάλιστα, με 4,5 ώρες, κατά μέσο όρο, που περνάμε καθημερινά μπροστά στην τηλεόραση, το Arm Rest Organizer γίνεται άκρως απαραίτητο.

Ο διοργανωτής Arm Rest είναι η τέλεια προσθήκη στο καναπέ σε κάθε σπίτι. Με έξι διαμερισμάτων χτισμένο, αυτός ο ευέλικτος διοργανωτής συλλέγει πάντα διάσπαρτα περιοδικά και τηλεχειριστήρια, γυαλιά και άλλα αντικείμενα καθαρό και τακτοποιημένο μόνο για το αγαπημένο σας μέρος. Ο διοργανωτής διαθέτει επίσης μια μεταλλική οροφή που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ένα τραπέζι, ιδανικό για φαγητό, ποτό, σημειώσεις και άλλα.

Με έξυπνη, πρακτική και ευέλικτη σχεδίαση, ταιριάζει σχεδόν σε όλους τους καναπέδες ή πολυθρόνες και θα σας κάνει να πείτε αντίο στην ακαταστασία.

Διαστάσεις: 31 x 17 εκ.30 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Οι πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν αγόρασαν επίσης: