ΚΟΨΕ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΜΑΓΝΗΤΗ ZEROSMOKE

002.024

Νέο

Νέα πρωτοποριακή τεχνολογία για θεραπευτικό acupressure!

Περισσότερες λεπτομέρειες

Μη διαθέσιμο

14,90 €

-50%

29,80 €

Αξιολογήσεις πελατών και κριτικές

Κανένας δεν έχει δημοσιεύσει μια κριτική ακόμα
σε αυτή τη γλώσσα

Άλλες πληροφορίες

Κόψε το κάπνισμα για πάντα με ZeroSmoke μαγνήτη

Νέα πρωτοποριακή τεχνολογία για θεραπευτικό acupressure!

Χρησιμοποιείτε εντός του ωτός θεραπεία βελονισμού για να καταστείλει την επιθυμία για ένα τσιγάρο. Προάγει την απελευθέρωση αυτών των ενδορφινών που παράγονται κατά την διάρκεια του καπνίσματος. Υπάρχουν δύο μικρές, διακριτικές, ισχυρές βιομαγνήτες με τα ελάχιστα μεγέθη: 5x1 mm 8x1 mm και 24-καρατίων επιχρύσωση. Επιχρύσωσης είναι να ενισχυθούν οι αγγειακές ιδιότητες των μαγνητών και προστατεύουν το δέρμα από πιθανούς ερεθισμούς και αλλεργίες.


ZeroSmoke χρησιμοποιείται ως ο μεγάλος μαγνήτης τοποθετείται στο εμπρόσθιο άνω τμήμα του αριστερού αυτιού ("ο αριστερόχειρας" χρησιμοποιή το δεξί αυτί), και το μικρό τοποθετείται εναντίον του πίσω από το αυτί. Η τοποθέτηση των μαγνητών μπορεί να μετακινείται στο κάτω μέρος του αυτιού, όπου φοριούνται τα σκουλαρίκια , αν προτιμάται. Οι μαγνήτες έλκονται μεταξύ τους και δεν εμπίπτουν. Αυτά ασκούν πίεση στο σημείο διέγερσης νευροδιαβιβαστών και την παραγωγή αιτία των ίδιων ενδορφίνες που απελευθερώνονται κατά τη διάρκεια του καπνίσματος.


Με ZeroSmoke δεν χρειάζεται να σταματήσετε το κάπνισμα απότομα. Μπορείτε να συνεχίσετε να καπνίζετε κατά τη διάρκεια των πρώτων 6-7 ημερών. Σταδιακά, διαπιστώνεται ότι ο αριθμός των τσιγάρων μειώνεται και μετά 20-25 ημέρες, η επιθυμία για κάπνισμα τελείως εξαφανίζεται. Το ατομικό σύστημα θεραπείας αναπτύχθηκε και κατοχυρώθηκε με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας στην Ιταλία. Είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό, έλαβε μια παγκόσμια πατέντα, πέρασε κλινικές δοκιμές και έχει λάβει έγκριση από τις ευρωπαϊκές και αμερικανικές οργανώσεις υγείας.Οι μαγνήτες φορούνται 3-4 ώρες την ημέρα και καλό είναι να φορούνται σε μια ήσυχη ατμόσφαιρα μετά το δείπνο. Οι μαγνήτες πριν το ύπνο  αφαιρούνται.


!!! ZeroSmoke δεν θα πρέπει να χρησιμοποιείται από άτομα με βηματοδότες, απινιδωτές ή άλλες ηλεκτρικές ιατρικές συσκευές, καθώς και άπο έγκυες γυναίκες !!!

30 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Οι πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν αγόρασαν επίσης: