Προσφορά Ασπίδα τουρμαλίνης για τα μάτια Μεγαλύτερη προβολή

ΑΣΠΙΔΕΣ ΤΟΥΡΜΑΛΙΝΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ

002.004

Νέο

Χαλαρώστε και διασκεδάστε με ασπίδες τουρμαλίνης, μάσκα για των ματιών!

Περισσότερες λεπτομέρειες

Μη διαθέσιμο

8,90 €

-50%

17,80 €

Αξιολογήσεις πελατών και κριτικές

Κανένας δεν έχει δημοσιεύσει μια κριτική ακόμα
σε αυτή τη γλώσσα

Άλλες πληροφορίες

Ασπίδες τουρμαλίνης για τα μάτια

Άνετη με αισθητικό σχεδιασμό και υψηλή ποιότητα !
Χαλαρώστε και διασκεδάστε με ασπίδες τουρμαλίνης, τουρμαλίνης, μάσκα για των ματιών!
Συνδυάζει υπέρυθρα κύματα σε επαφή με την τουρμαλινη, αρνητικών ιόντων και μαγνητικό πεδίο (1300 Gauss), οι οποία δεν επιτρέπει τη βαθιά διείσδυση, καταστρεπτικές ελεύθερες ρίζες και άλλες επιβλαβείς ουσίες στα μάτια.
Άνετη με αισθητικό σχεδιασμό και υψηλή ποιότητα.

Χαλαρώνει τους μυς, το τοίχωμα των αιμοφόρων αγγείων, βελτιώνει την κυκλοφορία του ματιού και του εγκεφάλου, αυξάνοντας την περιεκτικότητα του οξυγόνου και θρεπτικών συστατικών στο αίμα, ενεργοποιή ενέργειας του κυττάρου, βελτιώνει την απόδοση του νευρικού συστήματος, ενισχύει τις προστατευτικές λειτουργίες των κυττάρων και βελτιώνει την όραση και την ακοή.
Κατάλληλο για σπασμό (ψευδή μυωπία), μείωση της οπτικής οξύτητας, πρεσβυωπίας, αστιγματισμού σε αρχικά στάδια του καταρράκτη, καταπόνηση των ματιών, την κούραση των ματιών αφού βλέπετε τηλεόραση, άγχος, απώλεια μνήμης, αυξημένη κόπωση, ζάλη, διαταραχές του ύπνου , αϋπνία, απώλεια ακοής, πρήξιμο κάτω από τα μάτια και λεπτές ρυτίδες, κηλίδων στο δέρμα.
Μπορεί να χρησιμοποιηθεί αρκετές φορές την ημέρα για 10-15 λεπτά, ένα χρόνο επαρκή για να απομακρυνθεί αποτελεσματικά την κούραση των ματιών. Για την αϋπνία τοποθετείται στο μέτωπο πριν τον ύπνο για 15-20 λεπτά.
Οδηγίες - 3 μήνες χρήση , ξεκούραση 1 μήνα και πάλι η θεραπία μπορεί να επαναληφθεί.
Φορτώνετε από το ηλιακό φώς και θερμότητας για περίπου 3 ώρες, και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για 7-10 ημέρες. Η τουρμαλίνη είναι αιώνια μπαταρία της ηλιακής ενέργειας.

Διατήρησης της μάσκας - δεν χρησιμοποιούν κανονικά απορρυπαντικά, χλωρίνη και σαπούνια. Συνιστάται προσεκτικό πλύσιμο με καθαρό νερό 40-45 βαθμών με το ειδικό σαπούνι τουρμαλίνης ή φυσικά προϊόντα. Ώρα για το μούλιασμα και το πλύσιμο - έως και 5 λεπτά στεγνώματος - σε φυσικές συνθήκες στην διπλωμένη κατάσταση, δεν σιδερώνετε .

30 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: