ΒΟΥΡΤΣΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΜΕ ΔΟΧΕΙΟ ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΟΥ

001.002

Νέο

Χάρη στη δεξαμενή απορρυπαντικού, σας επιτρέπει να πλένετε εύκολα τα πιάτα σας και σας βοηθά να καθαρίζετε εύκολα αποξηραμένο λίπος.

Περισσότερες λεπτομέρειες

διαθέσιμο

3,90 €

-50%

7,80 €

Αξιολογήσεις πελατών και κριτικές

Κανένας δεν έχει δημοσιεύσει μια κριτική ακόμα
σε αυτή τη γλώσσα

Άλλες πληροφορίες

Βούρτσα καθαρισμού με δεξαμενή απορρυπαντικού!

Χάρη στη δεξαμενή απορρυπαντικού, σας επιτρέπει να πλένετε εύκολα τα πιάτα σας και σας βοηθά να καθαρίζετε εύκολα αποξηραμένο λίπος.

  • ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΧΡΗΣΗ: Ανθεκτική κατασκευή, τρίχες από νάιλον χωρίς να αφήνουν γρατσουνιές στο τρίψιμο εύκολη αφαίρεση λίπος και ακαθαρσίες και είναι ασφαλή στη χρήση σε αντικολλητικά σκεύη. Παρέχει πιο υγιεινή χρήση από ένα σφουγγάρι πιάτων καθώς δεν υπάρχει υφή που μπορεί να φιλοξενήσει βακτήρια και μικρόβια.
  • ΒΟΛΙΚΟ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ: Γυρίστε το πάνω μέρος αριστερόστροφα για να το ανοίξετε και γεμίστε σαπούνι το δοχείο και ασφαλίστε το δεξιόστροφα. Θα ψεκάζει σαπούνι με ένα ελαφρύ πάτημα του κουμπιού στην κορυφή. Η κεφαλή της βούρτσας μπορεί εύκολα να αφαιρεθεί και να αντικατασταθεί.Προστατεύει το χέρι σας από την άμεση επαφή του απορρυπαντικού.
  • ΑΝΕΤΟ ΚΡΑΤΗΜΑ: Το καμπυλωτό σχήμα ταιριάζει ακριβώς στην παλάμη σας, καλύπτεται επίσης με υλικό TPR το οποίο είναι αντιολισθητικό ακόμη και όταν είναι βρεγμένο και με σαπούνι, οπότε δεν χρειάζεται να ασκήσετε μεγάλη πίεση. Το δοχείο μπορεί να γεμίσει εύκολα με το αγαπημένο σας σαπούνι πιάτων.

30 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Οι πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν αγόρασαν επίσης: