ΜΠΙΣΚΟΤΟΜΗΧΑΝΗ

001.026

Νέο

Φτιάξτε εύκολα, γρήγορα και κυρίως διασκεδαστικά, μπισκότα για την οικογένεια και τους φίλους σας, με αυτή την μπισκοτομηχανή.

Περισσότερες λεπτομέρειες

διαθέσιμο

17,90 €

-50%

35,80 €

Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών

Αξιολογήσεις πελατών και κριτικές

Κανένας δεν έχει δημοσιεύσει μια κριτική ακόμα
σε αυτή τη γλώσσα

Άλλες πληροφορίες

Μπισκοτομηχανή για νόστιμα γλυκά


Φτιάξτε εύκολα, γρήγορα και κυρίως διασκεδαστικά, μπισκότα για την οικογένεια και τους φίλους σας, με αυτή την μπισκοτομηχανή.

Η σημερινή πρόταση αποτελεί ένα πρακτικό εργαλείο της κουζίνας που θα δημιουργήσει τα πιο όμορφα γλυκά που θα γοητεύσει τους φίλους και την οικογένειά σας!
Βοηθός της ζαχαροπλαστικής ικανότητές σας στην τέχνη να κάνετε θαύματα. Εύχρηστο εργαλείο για τη διαμόρφωση και διακοσμήσεις για κάθε είδους γλυκά. Περιέχει κεφαλές αλουμινίου με διαφορετικά σχήματα και πλαστικές μύτες για τον ψεκασμό.
Εύκολα διακοσμήσετε κέικ, μπισκότα και άλλα γλυκά. Μπορεί να κάνει τα αγαπημένα σας γλυκά σε διάφορες μορφές. Γρήγορο, καθαρό και εύκολο χειρισμό.
Εντυπωσιάστε τους καλεσμένους!

Μεταλλική Μπισκοτομηχανή Η συσκευή που λύνει τα χέρια στον ‘chef’ κάθε σπιτιού, φέρνοντας την ευκολία, την ταχύτητα και την διασκέδαση στο μαγικό κόσμο της ζαχαροπλαστικής!
Η μεταλλική της κατασκευή της δίνει μεγάλη διάρκεια ζωής και μεγαλύτερη ευκολία στο καθάρισμα! Ιδανική για μπισκότα, κουλούρια, χρήση σαντιγής, αλλά και για όποιο μείγμα θέλετε να ψήσετε σε σχήματα!

Χρώμα: Inox

Κριτικές

30 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: