ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΩΝ ΚΑΡΤΩΝ

Νέο

Το πορτοφόλι από αλουμίνιο είναι κατασκευασμένο από ελαφρύ αλουμίνιο και με εξαιρετικά λεπτό σχεδιασμό. Το ανθεκτικό υλικό που κάνει αυτό το πορτοφόλι αδιάβροχο και  διατηρεί τις  κάρτες ασφαλείς.

Περισσότερες λεπτομέρειες

διαθέσιμο

5,90 €

-50%

11,80 €

Αξιολογήσεις πελατών και κριτικές

Κανένας δεν έχει δημοσιεύσει μια κριτική ακόμα
σε αυτή τη γλώσσα

Άλλες πληροφορίες

Πορτοφόλι  ασφάλειας πιστωτικών καρτών !

Το πορτοφόλι από αλουμίνιο είναι κατασκευασμένο από ελαφρύ αλουμίνιο και με εξαιρετικά λεπτό σχεδιασμό. Το ανθεκτικό υλικό που κάνει αυτό το πορτοφόλι αδιάβροχο και  διατηρεί τις  κάρτες ασφαλείς. Διαθέτει σχεδιασμό ακορντεόν, έτσι είναι εύκολο να αποκτήσετε πρόσβαση στης κάρτες σας από το πορτοφόλι και ένα εύκολο άνοιγμα κλειδαριάς. Αυτό είναι ένα κομψό αξεσουάρ για άνδρες και γυναίκες. Αποτρέψτε την ηλεκτρονική κλοπή πορτοφολιών, κλοπή ταυτότητας και απάτης στις πληρωμές από το σπάσιμο μπλοκάροντας τις προσωπικές πληροφορίες που αποστέλλονται με ραδιοκύματα από τις πιστωτικές σας κάρτες, διαβατήρια και άλλα ταυτότητες - Χρήση Ταυτότητα Stronghold RFID προϊόντα αποκλεισμού.

Χαρακτηριστικά :

  • Ανοίγει για να αποκαλύψει ένα ακορντεόν έξι τσέπες για να κρατήσει τις πιστωτικές κάρτες,  νέου τύπου αστυνομικές ταυτότητες, μετρητά και πολλά άλλα.
  • Σούπερ ελαφρύ, και εξαιρετικά ανθεκτικό .
  • Σχεδόν άφθαρτος και αδιάβροχο.
  • Για τους άνδρες και τις γυναίκες.
  • Αποτρέπει το electronic pickpocketing μπλοκάροντας βλαβερές ραδιοσυχνότητες.

Διαστάσεις: 10cm. X 7cm.

30 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Οι πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν αγόρασαν επίσης: