Νέο Προσφορά  KAΨΟΥΛΕΣ ΒΑΛΕΡΙΑΝΑΣ ΓΙΑ ΧΑΛΑΡΩΣΗ ΚΑΙ ΥΠΝΟ Μεγαλύτερη προβολή

KAΨΟΥΛΕΣ ΒΑΛΕΡΙΑΝΑΣ ΓΙΑ ΧΑΛΑΡΩΣΗ ΚΑΙ ΥΠΝΟ

002.097

Νέο

 Το προϊόν VALERIAN 240mg θα το χρησιμοποιήσετε για όλα αυτά τα συστατικά που περιέχει, τα οποία προάγουν την ηρεμία και την καλύτερη ποιότητα ύπνου!

Περισσότερες λεπτομέρειες

διαθέσιμο

13,90 €

-34%

21,06 €

Αξιολογήσεις πελατών και κριτικές

Κανένας δεν έχει δημοσιεύσει μια κριτική ακόμα
σε αυτή τη γλώσσα

Άλλες πληροφορίες

Κάψουλες  βαλεριάνας για χαλάρωση και ύπνο

Η ρίζα του βοτάνου Valerian Officinalis χρησιμοποιείται παραδοσιακά σαν ηρεμιστικό, και για την αϋπνία. Η βαλεριάνα δεν πρέπει να χρησιμοποιείται ταυτόχρονα με αναλγητικά, αντιπηκτικά, αντικαταθλιπτικά και ηρεμιστικά φάρμακα.Επίσης, πρέπει να διακόπτεται η χρήση της τουλάχιστον 2 εβδομάδες πριν από προγραμματισμένη ιατρική/οδοντιατρική επέμβαση που απαιτεί αναισθησία.Δεν ενδείκνυται η λήψη κατά την εγκυμοσύνη και το θηλασμό.

Λαμβάνετε μία κάψουλα με ένα ποτήρι νερό/χυμό για να επιτύχετε την κατάποση. Άτομα με πρόβλημα κατάποσης μπορούν να ανοίξουν την κάψουλα και να ανακατέψουν το περιεχόμενο σε νερό ή χυμό.

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν υποκαθιστούν την συνήθη δίαιτα. Τα προϊόντα που αποτελούν συμπληρώματα διατροφής γνωστοποιούνται στον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων. Μην υπερβαίνετε την μερίδα ενός συμπληρώματος χωρίς την συμβουλή του ιατρού σας. Τα προϊόντα με CE αποτελούν ιατροτεχνολογικά προϊόντα.

Τα άτομα με προβλήματα υγείας, φαρμακευτική αγωγή και οι έγκυες θα πρέπει να συμβουλεύονται τον ιατρό τους για την χρήση των συμπληρωμάτων διατροφής.

Όλα τα προϊόντα παρασκευάζονται στην Ελλάδα από Amhes Pharma Ltd σε συνθήκες GPM / ISO22000 / ISO9001 / Με πιστοποιήσεις ΔΗΩ / Σύμφωνα με το Υπουργείο Γεωργικής Ανάπτυξης / Με άδεια από το Υπουργείο Υγείας / Με συστατικά από βραβευμένους καλλιεργητές και FDA approved.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΦΥΛΑΞΗΣ
Διατηρείται σε ξηρό, σκιερό και δροσερό μέρος (<25◦C) Να φυλάσσεται μακριά από τα παιδιά.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΑΝΑ ΚΑΨΟΥΛΑ

  • Valerian extract 240 mg
  • Συσκευασία: 40 φυσικές κάψουλες

21 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: