Νέο Προσφορά ΚΑΨΟΥΛΕΣ ΜΑΥΡΟΥ ΣΚΟΡΔΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΧΟΛΕΣΤΕΡΙΝΗΣ Μεγαλύτερη προβολή

ΚΑΨΟΥΛΕΣ ΜΑΥΡΟΥ ΣΚΟΡΔΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΧΟΛΕΣΤΕΡΙΝΗΣ

002.099

Νέο

Φυσικό προϊόν διατροφής βασισμένο στο Μαύρο Σκόρδο, ιδανικό για εντάσεις του οργανισμού. Βοηθά στον καλύτερο έλεγχο της αρτηριακής πίεσης, των επιπέδων της χοληστερόλης και της κυκλοφορίας του αίματος!

Περισσότερες λεπτομέρειες

διαθέσιμο

13,35 €

-36%

20,86 €

Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών

Αξιολογήσεις πελατών και κριτικές

Κανένας δεν έχει δημοσιεύσει μια κριτική ακόμα
σε αυτή τη γλώσσα

Άλλες πληροφορίες

Κάψουλες μαύρου σκόρδου για τον έλεγχο της χοληστερίνης 

Το προϊόν Bio Tonics Black Garlic είναι εκχύλισμα μαύρου σκόρδου με διπλάσια αντιοξειδωτική δύναμη από το λευκό σκόρδο, χάρη στη διαδικασία τεχνητής ωρίμανσης που υφίσταται για να πάρει το μαύρο χρώμα του. Η S- Αllylcysteine μαζί με την Αλισίνη, είναι τα κυρίαρχα συστατικό του σκόρδου, τα οποία βρίσκονται σε πολύ μεγαλύτερες συγκεντρώσεις στο μαύρο σκόρδο και έχουν ισχυρή αντιμικροβιακή, αντιοξειδωτική και αντιική δράση. Επίσης, οι δύο αυτές ουσίες μαζί βοηθούν στον έλεγχο της αρτηριακής πίεσης, των επιπέδων της χοληστερόλης και της κυκλοφορίας του αίματος. Οι δράσεις του μαύρου σκόρδου για ενίσχυση ανοσοποιητικού και καρδιαγγειακού και η μεγάλη αντιοξειδωτική του αξία, το φέρνουν στο προσκήνιο των λύσεων που δίνει η φύση!

  • Προστασία του καρδιαγγειακού συστήματος.
  • Έλεγχο των επιπέδων της χοληστερίνης, του σακχάρου και της πίεσης.
  • Ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος.
  • Θωράκιση του οργανισμού από ιούς και μολύνσεις.
  • Αντιοξειδωτική προστασία.

Οδηγίες Χρήσης : Τοποθετείστε 1 κάψουλα του προϊόντος στο στόμα και πιείτε τη μαζί με νερό/χυμό για να επιτύχετε κατάποση ή ανοίξτε την κάψουλα και ρίξτε το περιεχόμενο στο φαγητό σας ή σε ένα ποτήρι νερό/χυμό και απολαύστε τα διατροφικά συστατικά μίας μερίδας του. Μην υπερβαίνετε τη μερίδα ενός συμπληρώματος χωρίς τη συμβουλή του ιατρού σας.

To παρόν αποτελεί φυσικό προϊόν διατροφής και δεν περιέχει κανένα από τα γνωστά αλλεργιογόνα. Δεν αποτελεί υποκατάστατο μιας ισορροπημένης διατροφής και δεν αποτελεί μέσο θεραπείας ή πρόληψης νόσου.

Τα άτομα με προβλήματα υγείας, φαρμακευτική αγωγή και οι έγκυες θα πρέπει να συμβουλεύονται τον ιατρό τους για τη χρήση των συμπληρωμάτων διατροφής.

Οδηγίες φύλαξης : Διατηρείται σε ξηρό, σκιερό και δροσερό μέρος (<25◦C)
Να φυλάσσεται μακριά από τα παιδιά.

Τα προϊόντα που αποτελούν συμπληρώματα διατροφής γνωστοποιούνται στον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων. Τα προϊόντα με CE αποτελούν Ιατροτεχνολογικά προϊόντα.

Το Bio Tonics Black Garlic περιέχει 40 κάψουλες των 420mg μαύρου σκόρδου 

Κριτικές

21 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: