ΕΜΠΛΑΣΤΡΑ ΓΙΑ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ KIYESKI

003.020

Νέο

Έμπλαστρα / πρόσθετα για απώλεια βάρους.

Περισσότερες λεπτομέρειες

διαθέσιμο

5,90 €

-50%

11,80 €

Αξιολογήσεις πελατών και κριτικές

Κανένας δεν έχει δημοσιεύσει μια κριτική ακόμα
σε αυτή τη γλώσσα

Άλλες πληροφορίες

Έμπλαστρα για αδυνάτισμα

Το μικρό μυστικό σας για ένα τέλειο σώμα!

Έμπλαστρα / πρόσθετα για απώλεια βάρους.
Επιθέματα είναι διακριτική σε εμφάνιση και εύκολη στη χρήση. Περιέχουν φυσικά συστατικά και να εργαστούν για σας 24 ώρες την ημέρα, χωρίς την ανάγκη να αλλάξετε τον τρόπο ζωής σας. Χρησιμοποιήστε τα για ένα μήνα και θα επιτευχθούν απτά αποτελέσματα.
Στα έμπλαστρα εφαρμόζεται νανοτεχνολογία. Με αυτήν την μέθοδο, διεισδύουν στο σώμα, ακόμη και σε ελάχιστες ποσότητες, από τις αιτίες κολλητικής ουσίας καύση των λιποκυττάρωνκαι και μείωση του βάρους. Για βέλτιστο αποτέλεσμα, κάντε τακτική άσκηση, φάτε ένα ισορροπημένο γεύμα και πίνετε άφθονο νερό.
Σχετικά με την ομφάλιο περιοχή έχει πολλά σημαντικά σημεία βελονισμού. Ως εκ τούτου, η θεραπεία για αδυνάτισμα ξεκινά ακριβώς εκεί.
Καθαρίστε το δέρμα γύρω από τον ομφαλό Κολλήστε ένα έμπλαστρο κάθε βράδυ και αφαιρέστε το πρωί. Εάν αισθάνεστε φαγούρα στο κάτω μέρος του σώματος, αυτό κάνει μια φυσιολογική αντίδραση, εξαιτίας της απόρριψης των τοξινών. Τοποθετήστε ένα νέο έμπλαστρο κάθε μέρα για ένα μήνα. Για να μην προκαλέσει ερεθισμό του δέρματος, κολλήστε το στο διαφορετικό μέρος!
Τα έμπλαστρα δεν είναι αδιάβροχα. Ξεκολλήστε τα κάθε φορά που κάνετε ντους. Για την καλύτερη αποθήκευση, διατηρήστε κλειστό το πακέτο σε θερμοκρασία κάτω από τους 36 βαθμούς και όχι σε άμεσο ηλιακό φως.
Δεν συνιστάται για τα άτομα με αλλεργία του δέρματος, σε εγκύους και θηλάζουσες μητέρες.


Με αυτή την προσφορά μπορείτε να πάρετε 10 κομμάτια έμπλαστρα, είναι αρκετά για 10 ημέρες Για καλύτερα αποτελέσματα, χρησιμοποιήστε 30 ημέρες.

21 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Οι πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν αγόρασαν επίσης: