ΚΟΡΣΕ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗΣ - RUBBER BODY SLIMMING

Νέο

Αυτό το κορσέ  είναι για την διόρθωση της μέσης, κατασκευασμένο από ειδικό ελαστικό, το οποίο δρα στο λίπος κάτω από αυτό και διεγείρει την απώλεια βάρους.

Περισσότερες λεπτομέρειες

διαθέσιμο

9,90 €

-50%

19,80 €

Αξιολογήσεις πελατών και κριτικές

(4/5)
1 βαθμολογία (ες) - 1 κριτική(ες)
Προβολή διανομής

Άλλες πληροφορίες

Κορσέ αδυνατίσματος και διαμόρφωσης - Rubber body slimming

Αυτό το κορσέ  είναι για την διόρθωση της μέσης, κατασκευασμένο από ειδικό ελαστικό, το οποίο δρα στο λίπος κάτω από αυτό και διεγείρει την απώλεια βάρους. Έχει ένα άκαμπτο πλαίσιο, δεν περιορίζει το έργο των εσωτερικών οργάνων, είναι πολύ άνετο και ευχάριστο όταν φοριέται στην καθημερινή ζωή και βοηθά για να βρείτε το επιθυμητό σχήμα στο συντομότερο χρονικό διάστημα. Βοηθά να μειώσει το μέγεθος της μέσης. Κουμπώνει με τρεις σειρές των αγκιστριών, μέσω του οποίου μπορείτε να μειώσετε το μέγεθος του κορσέ για αδυνάτισμα χωρίς την αγορά ενός νέου κορσέ μικρότερο. Ο κορσές δεν ρυθμίζει όχι μόνο τη μέση, αλλά και βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος, σωστή στάση του σώματος, μειώνει το μέγεθος του στομάχου.

Αρχικά, δέστε το κορσέ στην πρώτη σειρά των αγκίστρων. Μόλις είθισται το προϊόν και το συνηθίσεις, μπορείτε σταδιακά να κουμπώνει προς την δεύτερη σειρά των αγκιστριών να κάνει το κορσέ ποιο στενό. Όταν μειώσετε της μέσης σας, το κορσέ θα γίνονται ολοένα και πιο άνετο για σας, και δεν θα μπορούν να σας το αποσπάσουν. Συγχαρητήρια, τώρα μπορείτε να παραγγείλετε το επόμενο προϊόν σας; ένα μικρότερο μέγεθος! ( Οι χρωματισμοί ίσως διαφέρουν από τους εικονιζόμενους )


Οφέλη από το κορσέ:

  • Τονίζει τη μέση σας.
  • Άνεση στην καθημερινή χρήση.
  • Αδυνάτισμα στις προβληματικές περιοχές.
  • Τρία μεγέθη σε ένα κορσέ.
  • Βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος.
  • Αποτελεσματική στον αθλητισμό.
  • 100% από λάτεξ    

Μέγεθος:

S/M: μέση από 70 έως 90 εκ
L/XL: μέση από 85 έως 105 εκ
XXL/XXXL: μέση από 95 έως 115 εκ

Κριτικές

Από να 05 Jun 2021 ( ΚΟΡΣΕ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗΣ - RUBBER BODY SLIMMING) :
(4/5

21 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Οι πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν αγόρασαν επίσης: